Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε λίγους μήνες το πρώτο τμήμα του υπόγειου δικτύου μεταφορών της Boring Company

Σε λίγους μήνες το πρώτο τμήμα του υπόγειου δικτύου μεταφορών της Boring Company

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι το πρώτο τμήμα υπόγειου δικτύου μεταφορών με πλατφόρμες στο Los Angeles θα είναι έτοιμο σύντομα και υπόσχεται δωρεάν μετακινήσεις τον πρώτο καιρό λειτουργίας τους.

Ο επικεφαλής της Boring Company, της Space X και φυσικά της Tesla ανακοίνωσε κατά τον προσφιλή του τρόπο, δηλαδή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το πρώτο μικρό τμήμα του φιλόδοξου σχεδίου του για την κατασκευή ενός δικτύου τούνελ με πλατφόρμες που θα μεταφέρουν οχήματα και επιβάτες υπογείως, κάτω από το Los Angeles με μεγάλες ταχύτητες, θα είναι έτοιμο σε σύντομο διάστημα.

Σε ένα απώτερο μέλλον, το δίκτυο θα υποδεχτεί το Hyperloop, την υπερταχεία κάψουλα που υπόσχεται αν αλλάξει την έννοια των μεταφορών.

Επί του παρόντος ωστόσο, το μόνο που εκκρεμεί για το πρώτο μικρό τμήμα του Los Angeles είναι οι εγκρίσεις των τοπικών αρχών ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πλην της επέκτασης του δικτύου στην Πόλη των Αγγέλων, ο Elon Musk έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την κατασκευή αντίστοιχου δικτύου στο Σικάγο ενώ έχει αποσπάσει την άδεια του αμερικανικού υπουργείου μεταφορών για την υλοποίηση του project στην Ουάσιγκτον.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024