Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εποχή ΑΕΚ

Εποχή ΑΕΚ

Τα δάκρυα του ΑΕΚτζή δεν έχουν στεγνώσει, όμως πλέον τα μάτια τρέχουν μόνο από χαρά. Κι ας τσιμπιούνται οι περισσότεροι για να συνειδητοποιήσουν πως τα όσα ζουν είναι αλήθεια

«Θα συζητάμε μεταξύ μας στο μέλλον και θα λέμε “κάποτε ήταν το 2018”». Αυτή ήταν η ατάκα που μου είπε ένας φίλος λίγο μετά την κατάκτηση και του Champions League στο μπάσκετ από την ΑΕΚ και η αλήθεια είναι πως περιγράφει απόλυτα αυτό που ζουν οι Ενωσίτες φέτος. Μια χρονιά μύθος, με πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, με έναρξη εργασιών για το νέο γήπεδο, κύπελλο και Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ, τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, προοπτική κούπας και στο χάντμπολ!

Καταστάσεις πρωτόγνωρες για την ΑΕΚ, που για χρόνια αρκούνταν σε σποραδικές επιτυχίες για να διατηρήσει τη λάμψη και την αίγλη που παραδοσιακά έχει ως σύλλογος. Όμως και αυτά αποδείχθηκαν αρκετά για να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα. Για να κρατήσουν τον κόσμο στην πρώτη γραμμή, μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Τα αξίζει όσα ζει φέτος ο ΑΕΚτζής και με το παραπάνω. Δεν έχει υπάρξει άλλη ο ομάδα τέτοιου μεγέθους που να έχει βιώσει τόσο δύσκολες καταστάσεις, όσες ο Δικέφαλος τα χρόνια που προηγήθηκαν. Πλέον όμως το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη. Για τα καλά. Με όλες τις συνθήκες να δείχνουν πως μπορεί να διατηρηθεί εκεί για καιρό. Αφού φέτος ήταν απλά το ξεκίνημα. Η εποχή ΑΕΚ ήρθε, έστω κι αν άργησε.

Τα δάκρυα του ΑΕΚτζή δεν έχουν στεγνώσει, όμως πλέον τα μάτια τρέχουν μόνο από χαρά. Κι ας τσιμπιούνται οι περισσότεροι για να συνειδητοποιήσουν πως τα όσα ζουν είναι αλήθεια. Πλέον τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν. Το οποίο δεν ξεχνιέται, όμως μένει πίσω. Οριστικά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024