Μπαρτομέου: Ο Βαλβέρδε προπονητής μας και του χρόνου
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη του χρονιά στο «τιμόνι» της Μπαρτσελόνα, κατέκτησε το νταμπλ εντός συνόρων, ωστόσο δέχτηκε κριτική για τον αποκλεισμό από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Champions League
Την απόλυτη στήριξή του στον Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου, στη διάρκεια συνέντευξης, που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της Βαρκελώνης, RAC1.
«Ο Ερνέστο θα είναι ο προπονητής μας και την επόμενη σεζόν. Κανείς δεν αμφιβάλλει για αυτό. Δεν πέρασε από το μυαλό μου να μην συνεχίσει. Θέλει να παραμείνει, έχει συμβόλαιο και έτσι έχουν τα πράγματα. Κατέκτησε το νταμπλ, κάτι που έχει συμβεί μόνο οκτώ φορές στην ιστορία του συλλόγου», τόνισε ο Μπαρτομέου.
Παράλληλα, μίλησε και για τον Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος φημολογείται πως αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «Καταλανών»: «Υπήρξε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους του τον περασμένο Οκτώβρη. Τίποτα παραπάνω. Δεν θέλω να αναφερθώ σε φήμες».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.