Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hλεκτρικές προοπτικές για το Opel Mokka X

Hλεκτρικές προοπτικές για το Opel Mokka X

H νέα γενιά του crossover της Opel θα μεταπηδήσει σε μια νέα αρχιτεκτονική του ομίλου PSA η οποία θα του εξασφαλίσει μεταξύ άλλων μια ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Μια ηλεκτροκίνητη έκδοση αναμένεται να ενταχθεί στην γκάμα του Mokka X, αρχής γενομένης από το 2020 οπότε και έχει προγραμματιστεί η άφιξη της νέας γενιάς του.

Αυτή, σε αντίθεση με την τωρινή εκδοχή του μοντέλου που βασίζεται σε αρχιτεκτονική της GM θα μεταπηδήσει σε μια νέα πλατφόρμα από το οπλοστάσιο του ομίλου PSA όπου και ανήκει πλέον η Opel.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του επικεφαλής της Vauxhall, του βρετανικού σκέλους της Opel, Michael Loscheller, το Mokka X θα αξιοποιήσει την ίδια αρχιτεκτονική με τα νέα Opel Corsa, DS3 Crossback και Peugeot 208 τα οποία επίσης θα επωφεληθούν από ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το νέο Mokka X αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τις διαστάσεις του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προσφερόμενη άνεση, αλλά και για την θέση του στην γκάμα η οποία αναμένεται να του εξασφαλίσει μεγαλύτερη απόσταση από το Crossland X.

Επίσης η νέα γενιά του Mokka X αναμένεται να απαρνηθεί τη δυνατότητα τετρακίνησης, όντας αποκλειστικά διαθέσιμο σε δικίνητες εκδόσεις οι οποίες όμως θα επωφελούνται από το σύστημα διαχείρισης της πρόσφυσης του ομίλου PSA, Grip Control.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024