Διάρκεια περίπου ενός 24ωρου είχε η παραμονή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, αφού συναντήθηκε για περίπου 5 ώρες στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου και έφτασαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην “Pan Asia”, όταν ολοκληρωθεί ο νομικός και οικονομικός έλεγχος, επισκέφτηκε το γήπεδο της Λεωφόρο.

Στη συνέχεια πήγε για λίγη ώρα στο ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε, είχε τηλεφωνικές επαφές με συνεργάτες του, στους οποίους μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν στο ραντεβού με τον Αλαφούζο και λίγο αργότερα αναχώρησε για το Λονδίνο.

Αυτή τη φορά χωρίς τον άμεσο συνεργάτη του, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα και αναμένεται να φύγει απόψε για το Λονδίνο, όπου είναι και η βάση του. Η επιστροφή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα αναμένεται σε περίπου 3 με 4 εβδομάδες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του to10.gr.

Μαζί του θα βρίσκεται και πάλι ο άμεσος συνεργάτης του, μέλος του fund της Pan Asia, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και ο Αβράμ Γκραντ, που θα έχει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, αν αυτή καταλήξει στην “Pan Asia”.

Γράψτε το σχόλιο σας