Το μήνυμα ότι με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, έστειλαν εκατοντάδες γυναίκες, που συμμετείχαν σε εκδήλωση, στην παραλία Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Sail for Pink»

Το μήνυμα ότι με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, έστειλαν εκατοντάδες γυναίκες οι οποίες συμμετείχαν σε εκδήλωση, στην παραλία Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Sail for Pink», με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που υλοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», περιλάμβανε μεταξύ άλλων, ιστιοπλοϊκό αγώνα, Αγώνα Ζωής (τρέξιμο) και Πορεία Ελπίδας (περπάτημα) και δράσεις για τα παιδιά.

«Είμαστε εδώ για τις γυναίκες που νοσούν και που δεν θέλουμε να νοσήσουν», δήλωσε η Δέσποινα Πάρτσια, υπεύθυνη των επιστημονικών προγραμμάτων του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» και του Sail for Pink, όπως αναφέρει το voria.gr.

Οι συγκεντρωθέντες, κρατώντας ροζ μπαλόνια, χόρεψαν και μετά το πέρας της εκδήλωσης, άφησαν τα μπαλόνια να… ζωγραφίσουν με χρώμα ελπίδας τον ουρανό.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr