Νέα μεγάλη εμφάνιση του Τσιτσιπά, απέκλεισε τον Κένι Άντερσον (Νο8)
Μετά τη φανταστική πορεία του στο Όπεν της Βαρκελώνης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβαλε γερές βάσεις για την κατάκτηση του Όπεν της Εστορίλ, αποκλείοντας τον κορυφαίο της διοργάνωσης, Κένι Άντερσον
Παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση ο Στέφανος Τσιτσιπας. Πραγματοποιώντας τεράστια εμφάνιση απέναντι στον Κένι Άντερσον (νο.8), επικράτησε με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-3) του Νοτιοαφρικανού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Όπεν της Εστορίλ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την ιστορική πορεία του μέχρι τον τελικό του Όπεν της Βαρκελώνης, συνεχίζει να κάνει άλματα.
Αν και το πρώτο σετ κατέληξε μετά από δύσκολη «μάχη» στον Άντερσον (7-6), ο 20χρονος τενίστας απάντησε επικρατώντας στο δεύτερο σετ με 6-3, προτού κερδίσει και το τελευταίο σετ με το ίδιο σκορ.
Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά θα είναι ο Ισπανός, Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα (Νο77).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.