
Τα βρήκαν εξωδικαστικά με Starbucks και Φιλαδέλφεια οι δύο Αφροαμερικανοί
Η πόλη της Φιλαδέλφεια συμφώνησε να καταβάλει σε καθέναν εξ αυτών το συμβολικό ποσό του 1 δολαρίου και δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει με το ποσό των 200.000 δολαρίων ένα πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για μαθητές δημοσίων σχολείων
Οι δύο Αφροαμερικανοί άνδρες που είχαν συλληφθεί ενώ περίμεναν σε ένα κατάστημα Starbucks στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ κατέληξαν σε συμφωνία οικονομικού διακανονισμού με την αλυσίδα καφέ και απέσυραν τις νομικές αξιώσεις τους σε βάρος της πόλης.
Η πόλη της Φιλαδέλφεια συμφώνησε να καταβάλει σε καθέναν εξ αυτών το συμβολικό ποσό του 1 δολαρίου και δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει με το ποσό των 200.000 δολαρίων ένα πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για μαθητές δημοσίων σχολείων.
Η εταιρεία Starbucks Corp ανακοίνωσε την τελική συμφωνία διακανονισμού που σύναψε με τον Ντόντε Ρόμπινσον και τον Ράσον Νέλσον, η σύλληψη των οποίων την 12η Απριλίου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Οι Ρόμπινσον και Νέλσον συνελήφθησαν αφού ο διευθυντής του καταστήματος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να διαμαρτυρηθεί διότι δεν είχαν παραγγείλει κάποιο προϊόν από το μαγαζί και δεν ήθελαν να φύγουν. Ώρες μετά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους.
- Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ψιλά γράμματα και οι παγίδες
- Ρωσία: Καλεί ξένους πολίτες και διπλωμάτες να εγκαταλείψουν το Κίεβο – Ετοιμάζει νέες επιθέσεις
- Ιράν: Στο Κατάρ η διαπραγματευτική αντιπροσωπεία της Τεχεράνης – Πού επικεντρώνονται οι συνομιλίες
- Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εγκαινιάζει τη σειρά διαλέξεων «Evolve Lecture Series» στο UNIC Athens, με πρώτο ομιλητή τον David Sinclair
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- Ο συνιδρυτής της Anthropic ζητά από τις κυβερνήσεις να ελέγξουν την ΑΙ
