Απάντηση στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ έδωσε το Μαξίμου

Απάντηση στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για προκήρυξη εκλογών έδωσε το Μαξίμου υπογραμμίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο και μετά άλλα τέσσερα».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επιτέθηκε με σκληρές εκφράσεις εναντίον του κ. Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον «αδιόρθωτο ψεύτη».

«Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο. Την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την «πιο καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως «το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος»» αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για να προσθέσει:

«Σήμερα ισχυρίστηκε πως «χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους», ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό «δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα» και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο «δραστικές μεταρρυθμίσεις», κυρίως στο Δημόσιο.Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;»

Τέλος, για την πρόταση του προέδρου της ΝΔ για εκλογές υπογραμμίζει: «Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα.»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr