Ο καθηγητής Κριμιζής φαίνεται λίγος μπροστά στο διαστημικό ηθικό πλεονέκτημα

Σ’ αυτό το έργο επιστημονικής φαντασίας που ζούμε στην πραγματικότητα ήταν ζήτημα χρόνου να τρυπώσει και το επεισόδιο «Νίκος Παππάς κατά Σταμάτη Κριμιζή».

Αυτά είναι ζητήματα για άλλη στρατόσφαιρα και όσοι υποκρίνονται τους γνώστες τους χωρίζουν έτη φωτός από το –πώς το είπαμε;- Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Είναι και τυφλοσούρτης, μεταξύ μας: όσα δεν φτάνει η αλεπού, κινεί γη και ουρανό για να κοντύνουν μέχρι το δικό της μπόι. Σ’ αυτό το στερέωμα πρέπει να χωράνε μόνο οι πλανήτες νάνοι.

Άλλωστε ζούμε στην επικράτεια όπου η αριστεία είναι επικηρυγμένη και η ταξική εξίσωση προσφέρεται σαν γυαλάκι τηλεσκοπίου στους ιθαγενείς των Μνημονίων.

Θα θυμάστε κι εσείς, δεν μπορεί, ότι τα μέλη Συμβουλίων των ΑΕΙ της χώρας εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση κακήν κακώς, όταν ξεκίνησε η πολλοστή εκπαιδευτική «μεταρρύθμιση» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τότε που ο καθηγητής του Πρίστον Αλέξανδρος Νεχαμάς, ο ελληνιστής Ρίτσαρντ Χάντερ και ο Τζακ Ντέιβις (ο αρχαιολόγος που έφερε στο φως τον «τάφο του Πολεμιστή» στην Πύλο) εκδιώχθηκαν μαζί με τις καθηγήτριες του ΕΚΠΑ Ελένη Μαντζουράνη και Ευγενία Μπουρνόβα υπό τις θεατρικές ιαχές του τότε πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη. «Ναζί και πεμπτοφαλαγγίτες» ήταν οι χαρακτηρισμοί που εξαπέλυε, σύμφωνα με την αφήγηση του Α. Νεχαμά.

Πρέπει να είναι κανείς οπλισμένος με ιώβειο υπομονή για να αντέξει τα επεισόδια που έρχονται. Προφανώς ο Σταμάτης Κριμιζής, που τα 13 τελευταία χρόνια μιλάει σε ερευνητές ανά την Ελλάδα, φαίνεται λίγος στα μάτια της πρώτη φορά Αριστεράς με το διαστημικό ηθικό πλεονέκτημα. Σύμφωνα με το ξαναζεσταμένο σενάριο, θα αναμένουμε τηλεοπτικές εμφανίσεις με έξαλλους βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι θα παίζουν στα δάχτυλα την Οδύσσεια του Διαστήματος. Να περιμένουμε και τίποτε αποκαλυπτικά

δημοσιεύματα για την πολιτεία του κ.Κριμιζή ή το χοντραίνουμε;

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr