Μια σπάνια… αμεσότητα θα προσφέρει η εφαρμογή διαμόρφωσης της νέας Mercedes-Benz A-Class αξιοποιώντας την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας.

Έναν διαφορετικό και δίχως αμφιβολία διαδραστικό τρόπο θα προσφέρει η Mercedes-Benz στους υποψήφιους αγοραστές της νέας A-Class. Η γερμανική φίρμα εξέλιξε μια προηγμένη εφαρμογή διαμόρφωσης, αξιοποιώντας αυτήν τη φορά την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας.

Η εφαρμογή ονομάζεται Mercedes cAR και προσφέρεται για smartphones και tablets. Η διάθεσή της θα ξεκινήσει από τη γερμανική αγορά, ωστόσο, αν θεωρηθεί επιτυχημένη αναμένεται να διατεθεί και στις υπόλοιπες αγορές της γηραιάς ηπείρου και όχι μόνο.

Εκτός των άλλων, η εφαρμογή Mercedes cAR θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τον χρήστη από τον εικονικό κόσμο στον πραγματικό, υποδεικνύοντας τα πλησιέστερα σημεία πώλησης ή προγραμματίζοντας κάποιο test drive.

H παραγωγή της νέας A-Class ξεκίνησε ήδη, ωστόσο, στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου με τιμή αφετηρίας τα 32.338 ευρώ (Α 180 d Auto).

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr