«Σερβίς» στα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ ανδρών
Τέσσερις μέρες μετά το FInal 4 του κυπέλλου Ελλάδας ξεκινάει η ημιτελική φάση του πρωταθλήματος στην Α1 βόλεϊ ανδρών
Το πρόγραμμα των ημιτελικών ανοίγει ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, με τον δικέφαλο του Βορρά να υποδέχεται την Τετάρτη (25/4, 17:00) τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Πυλαίας. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στους τελικούς και η κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.
Στην άλλη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ίδια μέρα την Κηφισιά (25/4, 19:00). Το συγκρότημα του Φερνάντο Μπενίτεθ θέλει να σπάσει την πρόσφατη κακοτυχία του (Κύπελλο Ελλάδας, Challenge cup) και να εκθρονίσει τον ΠΑΟΚ από την θέση του πρωταθλητή.
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις
ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου (25/4, 17:00)
Ολυμπιακός-ΑΟΠ Κηφισιάς (25/4, 19:00)
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Η Παρτιζάν «τρόλαρε» τον Ερυθρό Αστέρα: «Ήταν απλώς μία προπόνηση» (pic)
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας – Το 4/4 που στέλνει στην κορυφή και οι ισοβαθμίες (pic)
- Οι Γουίζαρντς απολογήθηκαν για το κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο: Έκαναν οπαδό τους να πιστέψει ότι κέρδισε 100.000 δολάρια (vids)
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Πώς άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια στο Βελιγράδι – Θέσεις μάχης από τους οπαδούς Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν (vid)
- Απόβαση 2,5 δισ. ευρώ στην Ατλέτικο
- «Έπρεπε να κάνω κάτι» – Τι αποκαλύπτει η κόρη του Σουμάχερ για την κατάσταση του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442