Η δύσκολη στιγμή στις σχέσεις της Φώφης Γεννηματά και του Γιάννη Μανιάτη που κορυφώθηκε με το να μη συμπεριληφθεί το όνομα του δεύτερου στη λίστα με τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν.
Σύμφωνα με το «Μικροπολιτικό» στα «ΝΕΑ», η Γεννηματά έδωσε το «παρών» στην ομιλία του Μανιάτη στην Αθηναϊκή Λέσχη και μάλιστα πράκτορές μου που βρέθηκαν εκεί ου επισήμαναν πως οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν.
Ορισμένοι δε μου εξήγησαν πως αυτή η γεννηματική κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.