Εμείς θα σου δώσουμε μικρά tips για να μην οδηγηθείς σε υπερβολές αλλά και για να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα και θα σου προτείνουμε νέες ιδέες έτσι όπως διαμορφώνονται με βάση τις τάσεις αλλά και τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Πρώτα τα φρύδια

Γνωρίζεις ήδη ότι το πιο βασικό στοιχείο στο μακιγιάζ και γενικότερα στο πρόσωπό μας, είναι τα φρύδια. Πρέπει να είναι σωστά σχηματισμένα και γεμισμένα στα τυχόν κενά. Θα χρειαστείς ένα μολύβι φρυδιών στην ίδια απόχρωση για να τα τονίσεις λίγο παραπάνω και για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έντονα μάτια

Ο κλασικός κανόνας του μακιγιάζ λέει ότι δεν κάνουμε έντονα χείλη με έντονα μάτια. Αυτός ο κανόνας έχει ήδη ανατραπεί εφόσον οι τάσεις αλλάζουν και τα έντονα μάτια γίνονται πιο artistic και παίζουν με διάφορες αποχρώσεις. Το μπλε ή το πράσινο σε υγρή σκιά ματιών κάνει το look σου πιο καλοκαιρινό.

Βλεφαρίδες αράχνης

Αν υπάρχει ένα καλλυντικό που μπορούμε να φοράμε καθημερινά σε αφθονία, αυτό είναι η μάσκαρα. Δίνει ένταση στο βλέμμα χωρίς να επιβαρύνει το υπόλοιπο μακιγιάζ. Μην ξεχάσεις τις κάτω βλεφαρίδες.

Κόκκινα χείλη- ροζ μάγουλα

Ενώ παλιότερα φοβόμασταν αυτόν το συνδυασμό, τώρα είναι μία από τις πιο hot τάσεις και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Τα ροζ μάγουλα σε κάνουν να δείχνεις πιο υγιής, ενώ τα χείλη απογειώνουν την εμφάνιση σου ασχέτως περίστασης.

H διαχρονική αξία του γατίσιου μακιγιάζ

Ή αλλιώς το cat eye που κάνεις με το μαύρο eyeliner. Μία κλασική αξία που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε πιο βραδινές περιστάσεις και σε μετατρέπει σε ντίβα.

Γυαλιστερό κόκκινο

Αγαπάμε το ματ κραγιόν γιατί διαρκεί όλη μέρα αλλά το lipgloss χαρίζει άλλη λάμψη και κάνει τα χείλη μας να δείχνουν πιο juicy. Στη δουλειά φοράς το ματ ενώ έχεις στην τσάντα σου το lipgloss για ένα γρήγορο πέρασμα σε βραδινή έξοδο. Συνδύασε με παστέλ σκιά ματιών για πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.