Τον Φεβρουάριο το τμήμα «ειδικών αποστολών» της McLaren, ΜSO, ανακοίνωσε την εξέλιξη ενός νέου συστήματος εξαγωγής από τιτάνιο το οποίο θα εξοπλίζει τα μοντέλα που ανήκουν στην οικογένεια Sport Series και πλέον δίνει μέσω ενός video τα ομολογουμένως εντυπωσιακά ηχητικά διαπιστευτήρια του νέου δημιουργήματός της που σχεδιαστικά θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος του σκηνικού ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Όπως και να έχει με την εμφάνιση του νέου συστήματος εξαγωγής, το σίγουρο είναι ότι αυξάνει την ένταση του ήχου που βγαίνουν από τις εξατμίσεις κατά 5 db στις υψηλές στροφές του κινητήρα ενώ χάρη στον ενδελεχή σχεδιασμό στις χαμηλές στροφές εκπέμπει ένα βαρύτονο βρυχηθμό.

 

Παράλληλα με τις ηχητικές βελτιώσεις που επιφέρει, το νέο σύστημα εξαγωγής είναι και ελαφρύτερο αφαιρώντας έτσι 4,8 κιλά από το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.

H MSO θα διαθέσει το νέο σύστημα εξαγωγής με μεταλλικό ή μαύρο σατινέ φινίρισμα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πλην της εμφάνισης και του ήχου, οι εξωτερικές επιφάνειες ενισχύονται με κεραμικό νανουλικό για περισσότερη ανθεκτικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας