Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμία ποινική δίωξη για το θάνατο του Πρινς

Καμία ποινική δίωξη για το θάνατο του Πρινς

Η αμερικανική Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία για τον τρόπο απόκτησης των οπιοειδών αναλγητικών που είχε καταναλώσει ο τραγουδιστής και που οδήγησαν στο θάνατό του

Δεν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης για το θάνατο του διάσημου τραγουδιστή Πρινς η αμερικανική Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν συγκεντρώθηκαν επαρκή στοιχεία για το πώς απέκτησε τα οπιοειδή αναλγητικά που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος τραγουδιστής απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών την 21η Απριλίου του 2016, από υπερβολική δόση του ισχυρού αναλγητικού φεντανίλ —το οποίο είναι 50 φορές δυνατότερο από την ηρωίνη, και το οποίο πήρε κατά λάθος, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για ένα ελαφρύτερο παυσίπονο.

«Χωρίς να έχει καθοριστεί το κίνητρο ή κάποιος ύποπτος» η αμερικανική δικαιοσύνη «δεν μπορεί να ασκήσει ποινικές διώξεις που να σχετίζονται με τον θάνατο του Πρινς» δήλωσε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου μετά την ολοκλήρωση της διετούς έρευνας, ο Μαρκ Μετζ, ο εισαγγελέας της κομητείας του Κάρβερ, όπου βρίσκεται η κατοικία του τραγουδιστή, το Πέισλι Παρκ, κοντά στη Μινεάπολη.

Παράλληλα, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι επιτεύχθηκε φιλικός διακανονισμός με τον Μάικλ Τοντ Σάλενμπεργκ, τον γιατρό που φρόντισε τον Πρινς δύο φορές πριν από τον θάνατό του.

Ο Σάλενμπεργκ είχε παραδεχθεί ότι έγραψε μια συνταγή με παυσίπονα Percocet σε πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή γνωρίζοντας ότι τα φάρμακα προορίζονταν για τον ίδιο και αποδέχθηκε να καταβάλει το ποσό των 30.000 δολαρίων στην αμερικανική δικαιοσύνη.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024