Ρουμενίγκε: Μόνο μία ομάδα μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ
Η Μπάγερν Μονάχου «κυνηγάει» το δεύτερο «τρεμπλ» της ιστορίας της
Μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου στοχεύει το «τρεμπλ» και κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο αν υπερκεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.
Ο γενικός διευθυντής των «Βαυαρών», Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, προέβη σε δηλώσεις στη γερμανική εφημερίδα, «Bild», δείχνοντας αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του κόντρα στη «Βασίλισσα».
«Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα παίξουμε στο Champions League. Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή είναι η Μπάγερν», τόνισε με νόημα ο «θρύλος» του βαυαρικού συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στο 6-2 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν ως «μια επίδειξη ποδοσφαιρικής ποιότητας».
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Μανδάς: «Νομίζω ότι ήμασταν σε αρκετά καλό επίπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442