Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμοιβή 100.000 δολαρίων για τον άνδρα που απείλησε την Στόρμι Ντάνιελς

Αμοιβή 100.000 δολαρίων για τον άνδρα που απείλησε την Στόρμι Ντάνιελς

Η πρώην πρωταγωνίστρια αισθησθιακών ταινιών έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του άνδρα που την απείλησε να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον πρόεδρο Τραμπ

Ένα σκίτσο του άνδρα που καταγγέλλει ότι απείλησε την ίδια και τη μικρή της κόρη για να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, θα δώσει στη δημοσιότητα η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόεν με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον αμερικανό πρόεδρο.

Τον περασμένο μήνα η Ντάνιελς είπε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS ότι δέχτηκε τις απειλές ενός άνδρα σε ένα χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας το 2011, ενώ μαζί της βρισκόταν η ανήλικη κόρη της.

Αμοιβή 100.000 δολαρίων

Το σκίτσο δείχνει έναν ελαφρά αξύριστο άνδρα, ηλικίας 20-30 ετών, με μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και φούτερ με κουκούλα. Αυτός ο άνδρας, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, την απείλησε το 2011 να σταματήσει τους ισχυρισμούς της ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δικηγόρος της, ο Μάικλ Αβενάτι ανακοίνωσε αμοιβή 100.000 δολαρίων για όποιον προσκομίσει πληροφορίες για τον εν λόγω άνδρα.

«Κουράστηκα να με απειλούν», δήλωσε η Ντάνιελς στο talk show «The View» στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, σε ερώτηση γιατί αποφάσισε να μιλήσει, συμπληρώνοντας: «Φτάνει πια. Συγγνώμη, φτάνει πια να πέφτω θύμα εκφοβισμού».

Η Ντάνιελς είπε ότι δεν ανέφερε τότε στην αστυνομία για την απειλή που δέχτηκε επειδή φοβόταν και δεν ήθελε να αποκαλύψει την υποτιθέμενη σχέση της με τον Τραμπ.

«Δεν το είπα τότε στο σύζυγό μου, ντρεπόμουν», δήλωσε, υπογραμμίζοντας: «Δεν ήθελα να πιστεύει ότι ήμουν κακή μητέρα και ότι έθεσα σε κίνδυνο την κόρη μου».

Οι δικηγόροι του Τραμπ ζητούν αποζημίωση ύψους άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ντάνιελς επειδή εκείνη δεν τήρησε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχαν συνάψει.

Η ίδια αναγνώρισε τη δημοσιότητα που απέκτησε από την όλη υπόθεση και δήλωσε, ότι ενώ κερδίζει περισσότερα χρήματα, τα έξοδά της αυξήθηκαν αντίστοιχα. Χρειάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες καθώς και δάσκαλο για την κόρη της.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024