
Τσίπρας από Καστελόριζο: Δεν ήρθα για να κάνω διάγγελμα
Με ελικόπτερο έφτασε στο Καστελόριζο ο πρωθυπουργός
Πριν λίγα λεπτά προσγειώθηκε στο Καστελόριζο το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μαζί του ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού, με επικεφαλής το δήμαρχο Γιώργο Σαμσάκο, και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.
Εκεί, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αχλαδιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του νησιού ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον τόπο, την επίσκεψη του πρωθυπουργού.
Απαντώντας ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα».
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – 20λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
