Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
DS X E-Tense: Ματιές στην αυτοκίνηση του 2035

DS X E-Tense: Ματιές στην αυτοκίνηση του 2035

Η DS δίνει τα διαπιστευτήρια ενός επιβλητικού πρωτότυπου το οποίο θα παρουσιαστεί στο Πεκίνο επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει το μέλλον της αυτοκίνησης.

H γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα ενός πρωτότυπου μοντέλου το οποίο θα αποκαλυφθεί στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου, στα τέλη Απριλίου, δίνοντας μια γεύση από το όραμα της DS για την αυτοκίνηση ενός απώτερου μέλλοντος.

Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής σχεδιασμού της DS, Τhierry Metroz, το DS X E-Tense αποτελεί σχεδιαστική μελέτη η οποία δημιουργήθηκε υπό το σκεπτικό να αποτυπώσει την αυτοκίνηση του 2035.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για τις τεχνικές προδιαγραφές του, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο το οποίο εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία του εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις και τετρακίνηση.

Αυτό που επίσης μένει να αποσαφηνιστεί είναι η κατηγορία όπου ανήκει το εντυπωσιακό πρωτότυπο. Οι μέχρι τώρα ψηφιακές του αποτυπώσεις του συντείνουν στην ταυτοποίηση του ως ενός coupe ή ενός αιχμηρής και αισθητικής τετράθυρου μοντέλου.

Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι η DS θα οδηγήσει το σκεπτικό της αυτοκίνησης του μέλλοντος ακόμα ένα βήμα μακρύτερα, παρουσιάζοντας μια κλειστή εκδοχή του concept αλλά και μια μονοθέσια, πιο σπορ, με ανοιχτό cockpit στα πρότυπα της κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επιχειρώντας να τονίσει τις ανεξάντλητες δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024