Όταν κλείνετε τα μάτια και πέφτετε για ύπνο στο κρεβάτι, δεν σκέφτεστε και ιδιαίτερα την στάση του σώματος που θα έχετε για το υπόλοιπο του ύπνου σας. Αυτό συμβαίνει διότι όλοι οι άνθρωποι ανάλογα με τον χαρακτήρα τους δημιουργούν μια φυσική στάση του σώματος την ώρα που κοιμούνται.

Για αυτό και η συγκεκριμένη στάση του σώματος, μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα σας.

Σύμφωνα με ειδικούς από το νοσοκομείο Lenox Hill η γλώσσα του σώματος την ώρα του ύπνου μπορεί να αποκαλύψει αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητα του ατόμου, τους φόβους του και την εσωτερική αντίληψη που έχει για την εικόνα του. Όπως αναφέρουν η στάση του σώματος που επιλέγει το κάθε άτομο του προσδίδει ηρεμία και άνεση και του δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας.

  •  Όσοι κοιμούνται με μαζεμένα τα πόδια τους  είναι συνήθως άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα κλειστοί χαρακτήρες, ευαίσθητοι και ντροπαλοί. Τις περισσότερες φορές οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν και ένα μόνιμο άγχος για όλα τα πράγματα που τους περιβάλλουν.
  • Όσοι κοιμούνται στηριζόμενοι στην μία πλευρά του σώματος τους είναι ιδιαίτερα χαλαροί και ευκολόπιστοι χαρακτήρες.
  •  Όσοι κοιμούνται μπρούμυτα, σύμφωνα με τους ειδικούς, συνήθως επιζητούν κάτι από την ζωή τους το οποίο ακόμα δεν έχουν καταφέρει. Τα συγκεκριμένα άτομα είναι καλά στο να αποφασίζουν γιατί σκέφτονται αρκετά τα θετικά και τα αρνητικά πριν καταλήξουν κάπου.
  •  Όσοι κοιμούνται ανάσκελα είναι άτομα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, είναι άτομα που εκφράζουν τις ανάγκες τους και έχουν ισχυρές απόψεις, που αλλάζουν πολύ δύσκολα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr