Την Πέμπτη 19/4/2018 μη χάσετε το Open Digital Disruption Day στο be finnovative!

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η ανοικτή εκδήλωση “Open & Digital Disruption Day – #openD3” στους χώρους του be finnovative, Πειραιώς 74 στο Μοσχάτο.

Κεντρικό θέμα του #openD3, είναι η παρουσίαση και συζήτηση για ένα μεγάλο εύρος αναδυόμενων τεχνολογιών και εργαλείων για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων, νέων επιχειρήσεων  και υπηρεσιών στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech). Επιπλέον θα συζητηθούν νέες συνθήκες και ψηφιακές τάσεις με καταλυτική επίδραση σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας και στις διαδικασίες ψηφιακού μετασχηματισμού οργανισμών και επιχειρήσεων.

Στο #openD3 μπορούν να συμμετέχουν:

  • Κάθε ενδιαφερόμενος για τις νέες τάσεις και την προοπτική της νέας ψηφιακής οικονομίας μέσα από τη χρήση disruptive τεχνολογιών
  • Επιχειρήσεις, ομάδες και startup με ιδέες,  λύσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με το fintech
  • Όσοι ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν και να έλθουν σε επαφή με τα αποτελέσματα και τις ομάδες του be finnovative innovation lab

Τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν

  • Κυρίαρχες τεχνολογικές τάσεις των τελευταίων ετών, όπως το Artificial Intelligence (AI) και το Blockchain
  • To νέο θεσμικό πλαίσιο  PSD2 / GDPR, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που δημιουργούνται μέσα από το API economy
  • H εμπειρία του προγράμματος be finnovative και τα επόμενα βήματα

Τι είναι το Be finnovative

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy και με την υποστήριξη δημόσιων και ιδιωτικών φορέων της οικονομίας και της κοινωνίας, διοργανώνουν το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative innovation lab. Στόχος του προγράμματος be finnovative,  είναι η ωρίμανση και υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών στον ευρύτερο τομέα των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών και των νέων τεχνολογιών (fintech)  και ο μετασχηματισμός τους σε κερδοφόρες νέες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr