Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνα την προστασία του δέρματός σου πριν το καλοκαίρι

Ξεκίνα την προστασία του δέρματός σου πριν το καλοκαίρι

Η προστασία του δέρματός μας είναι μία διαδικασία που δεν θα έπρεπε να θυμόμαστε μόνο όταν έρχεται το καλοκαίρι. Εκτός από τον ήλιο, είναι καλό να φροντίζουμε το δέρμα ώστε να έχουμε ένα υγιές και νεανικό αποτέλεσμα ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά κι αυτό σημαίνει ότι η ακτινοβολία του ήλιου είναι πλέον αρκετά έντονη. Τα γυαλιά δεν αρκούν για να προστατευτείς από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Παρακάτω θα βρεις μερικά απλά αλλά αποτελεσματικά tips εάν θέλεις να έχεις δέρμα μωρού και να μην κινδυνεύσεις από κάποια δερματική ασθένεια.

  • Όλες οι κρέμες και οι βάσεις στο μακιγιάζ πρέπει να έχουν αντηλιακή προστασία. Όλες οι γνωστές εταιρείες καλλυντικών έχουν αντιληφθεί τη σημασία της προστασίας του δέρματος και θωρακίζουν την επιδερμίδα σου όλες τις εποχές του χρόνου. Μην ξεχνάς φυσικά το λαιμό και το στήθος.
  • Εάν η επιδερμίδα σου είναι αρκετά ευαίσθητη σαν μωρουδιακή, αντιμετώπισέ την έτσι. Χρησιμοποίησε αντηλιακό που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες των μωρών.
  • Όταν χρησιμοποιείς αντηλιακό σε μορφή σπρέι, μην ψεκάζεις σαν να βάζεις άρωμα. Κάντο τοπικά σε όλα τα σημεία του προσώπου και άπλωσε απαλά με το χέρι σου ώστε να πάει παντού και να απορροφηθεί.
  • Κάντο σαν την Madonna. Ίσως είναι λίγο αστείο να πηγαίνεις στη θάλασσα με μακρυμάνικο μαγιό, καπέλο, μαντίλι και γυαλιά αλλά είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το να εκτίθεσαι στον ήλιο με τις ώρες κάθε καλοκαίρι της ζωής σου. Οι πολύ λευκές επιδερμίδες θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμά της για υγιές δέρμα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024