Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η… εκτέλεση των φαβορί

Η… εκτέλεση των φαβορί

Στις φετινές διοργανώσεις καταποντίστηκαν τα φαβορί. Και εκείνα που ξεκίνησαν τη σεζόν σαν φαβορί, και τα άλλα που προέκυψαν στην πορεία

Σχηματίσθηκαν οι δύο τετράδες των ημιτελικών σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα. Σχηματίσθηκαν και αν κάποιος διπλανός σας έχει την έμπνευση να επικαλεστεί εκείνο το κλασικό «σας τα λέγα» μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξετε τις ποδοσφαιρικές παρέες σας. Ούτε ο… Φραντσέσκο Τότι δεν θα μπορούσε να πιστέψει την παρουσία της Ρόμα στους ημιτελικούς, πόσο δε μάλλον έπειτα από την 4-1 ήττα στο Καμπ Νου από τη Μπαρτσελόνα. Αντίστοιχα μικρότερης κλίμακας έκπληξη η Λίβερπουλ ειδικά μετά το «σταύρωμα» με τη Σίτι, αλλά και η Σάλτσμπουργκ με την Μαρσέιγ στο Γιουρόπα. Αν μάλιστα δεν ήταν ο περίφημος Όλιβερ, είναι πολύ πιθανό οι σημερινές κληρώσεις να μην είχαν μπαλάκι με το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης, και αν δεν ήταν ο Όμπλακ χθες βράδυ στη Λισαβόνα ίσως η ισπανική πρωτεύουσα να ένιωθε και τον πόνο της Ατλέτικο. H δε Άρσεναλ τη γλίτωσε στις… λεπτομέρειες στη Μόσχα.

Με δύο λόγια: Καταποντίστηκαν τα φαβορί. Και εκείνα που ξεκίνησαν τη σεζόν σαν φαβορί, και τα άλλα που προέκυψαν στην πορεία. Ο λόγος; Προφανής. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντέξεις σεζόν των 70 ματς  που επί της ουσίας είναι ακόμη μεγαλύτερες αν συνυπολογίσεις τις διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών (και φέτος είναι και χρονιά Μουντιάλ). Δοκιμάζουν οι ομοσπονδίες και οι λίγκες τα ανθρώπινα… όρια. Και τη καλύτερα μπάντα του κόσμου να ακούσεις εβδομήντα νύχτες στη σειρά κάποια στιγμή θα την πιάσεις να… φαλτσάρει. Με βάση την μεγάλη εικόνα είναι κρίμα που η Σίτι, η Μπαρτσελόνα και η Παρί δεν θα είναι στη σημερινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με βάση την φετινή εικόνα μάλλον είναι κρίμα που θα είναι εκεί η Ρεάλ (αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση). Από τις πραγματικά καλές ομάδες της χρονιάς μόνο η Μπάγερν αποδείχθηκε λεφτά στην τράπεζα.

Αντίστοιχα και στο Γιουρόπα. Τη διοργάνωση που… παράτησε η Νάπολι στη φάση των «32» για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, που δεν δικαιολόγησε το όνομα της η Ντόρτμουντ, και τη φανέλα της η Μίλαν. Την ίδια διοργάνωση που αν δεν προέκυπτε… αποκούμπι θα είχε μάλλον εγκαταλείψει ήδη και η Άρσεναλ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024