Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δηλώσεις ανασύνταξης από Αλέγκρι και... «μαινόμενος» Τσιλαβέρτ

Δηλώσεις ανασύνταξης από Αλέγκρι και… «μαινόμενος» Τσιλαβέρτ

Τα εύσημα έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στο αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του αγώνα. Το «τιτίβισμα» του Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ για το σφύριγμα του Μάικλ Όλιβερ που απέκλεισε τη Γιουβέντους από τη συνέχεια του Champions League

Πικραμένος αλλά και υπερήφανος για την ομάδα του παρουσιάστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της «Βασίλισσας».

«Συνέβη το αντίθετο από αυτό που συνέβη στο πρώτο παιχνίδι με τον Κουαρδάδο (αναφερόμενος σε πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε στο 93′), σκέφτηκα ότι εκείνη η φάση θα μπορούσε να αλλάξει την υπόθεση πρόκριση . Αυτά τα πράγματα μετράνε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

«Είχαμε δύο αλλαγές ακόμα, που στην παράταση θα μας έδιναν πλεονέκτημα. Τι μένει; Το γεγονός ότι μείναμε εκτός και θα πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να μείνουμε πολύ σε αυτό τον αγώνα, θα πρέπει να βγούμε ισχυρότεροι από τέτοια πράγματα, γιατί αυτά σε κάνουν πιο δυνατό. Μένει επίσης το γεγονός ότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως και στο πρώτο ματς. Το αποτέλεσμα στο Τορίνο είχε εξαπατήσει όλους, όχι εγώ εμένα. Λυπάμαι που μένουμε εκτός έτσι, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να αποφύγουμε την τελευταία φάση», πρόσθεσε.

«Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα για την Γιουβέντους; Εξαρτάται από το παιχνίδι. Αυτή την φορά χωρίς τον Ντιμπάλα είχαμε κάποια πλεονεκτήματα. Ο Πάουλο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα πρέπει να παίζεις μαζί του, ένας επιθετικός και τέσσερις μέσοι», σχολίασε ο Αλέγκρι αναφερόμενος ταυτόχρονα και στην απουσία του Πάουλο Ντιμπάλα από την αναμέτρηση.

«Εάν υπάρχει ένα συναίσθημα που επικρατεί, αυτό είναι υπερηφάνεια. Τα παιδιά ήταν υπέροχα. Από εδώ ξεκινάμε πάλι. Με το κεφάλι ψηλά, πράγματι, πολύ ψηλά», δήλωσε στη συνέχεια.

Ο Ιταλός προπονητής αποκάλυψε και το περιεχόμενο της λογομαχίας είχε στο τέλος του αγώνα με τον Σέρχιο Ράμος. «Είπε ότι ήταν πέναλτι και εγώ του απάντησα ότι υπήρχε ένα υπέρ μας στο πρώτο παιχνίδι. Κατάλαβε, αλλά προσποιήθηκε ότι δεν έγινε τίποτα».

Υποστήριξε Γιουβέντους ο Τσιλαβέρτ

Ο Παραγουανός παλαίμαχος τερματοφύλακας, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, με ανάρτησή του στο «Twitter» εξέφρασε την οργή του για το πέναλτι που καταλόγισε ο Μάικλ Όλιβερ κατά της Γιουβέντους, κάνοντας λόγο για την «ποδοσφαιρική μαφία που εξασφάλισε ότι η Γιουβέντους δεν θα προκριθεί».

https://twitter.com/JoseLChilavert_/status/984169710983045120

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024