Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήγε Ρέντη και έπαθε… σοκ ο Πέδρο Μαρτίνς!

Πήγε Ρέντη και έπαθε… σοκ ο Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε για πρώτη φορά στο προπονητήριο του Ρέντη και έμεινε άναυδος με τις εγκαταστάσεις και το κορυφαίο επίπεδο παροχών

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ξεναγήθηκε από τον Κούλη Δουρέκα σε όλο το προπονητήριο των Πειραιωτών, είδε από κοντά όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο στρατηγείο της ποδοσφαιρικής ομάδας και μετά το τέλος της ξενάγησης δεν μπορούσε να κρύψει τον θαυμασμό του για όσα είδε.

Ο 47χρονος τεχνικός βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις των Ερυθρόλευκων και όπως παραδέχθηκε, υπέστη… σοκ από όσα είδε. Πολλά από τα οποία τα είχε δει, μεν, σε βίντεο ή φωτογραφίες, αλλά η πραγματικότητα ξεπερνάει τα λόγια και τα… οπτικοακουστικά μέσα.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς είδε και ποιο θα είναι εφεξής το γραφείο του. Πού θα εγκατασταθεί για να ξεκινήσει να χτίζει τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, αλλά και όλους τους χώρους στους οποίους θα κινείται κατά βάση, ενώ παράλληλα εντυπωσιάστηκε και με τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, υποστηρίζοντας ότι ακόμη και οι μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, δεν προσφέρουν τέτοιες παροχές στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους εργαζομένους τους!

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι είναι πιθανό ο Μαρτίνς θα βρεθεί το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να παρακολουθήσει την προπόνηση της νέας του ομάδας, αλλά και να έχει συνεργασία με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Χρήστο Κόντη, και τους βοηθούς του, Αριέλ Ιμπαγάσα και Χρήστο Μουρίκη. Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, άλλωστε, ο Πορτογάλος θα έχει μια ιδιότυπη «υψηλή επιστασία» στα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα έως το τέλος της χρονιάς, για να έχει μάθει την ομάδα του, τους παίκτες και τους νέους συνεργάτες του.

Κόντης: «Νίκη με την Κέρκυρα»

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον δευτεριάτικο αγώνα με την Κέρκυρα συνεχίζεται, με τον Κόντη να ζητάει ξανά από τους παίκτες του το 4 στα 4. «Πρέπει να νικήσουμε την Κέρκυρα και να πάμε με νίκης έως το τέλος της χρονιάς», είπε αρχικά ο Ελληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει: «Πρέπει να προπονηθούμε καλά, να δουλέψουμε σωστά, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

* Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και ο Σεμπά εμφανίστηκαν κανονικά χθες στο Ρέντη. Ο Βέλγος μέσος και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ προπονήθηκαν μόνοι τους το μεσημέρι, παρουσία μελών του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και αυτό προβλέπεται να κάνουν έως το τέλος της σεζόν.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024