Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επίθεση Μπαχτσελί: Θα τους ξεριζώσουμε τα δόντια

Νέα επίθεση Μπαχτσελί: Θα τους ξεριζώσουμε τα δόντια

Ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστική Δράστη Ντεβλέτ Μπαχτελί χαρακτήρισε «υστερικό» τον Πάνο Καμμένο και απείλησε τους έλληνες πολιτικούς

Ιδιαίτερα προκλητικές δηλώσεις έκανε την Τρίτη ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστική Δράστη Ντεβλέτ Μπαχτελί, εναντίον του Πάνου Καμμένου και των ελλήνων πολιτικών. «Έχει κρίση υστερίας» δήλωσε ο ίδιος για τον υπουργό Άμυνας ενώ ανέφερε ««Θα ξεριζώσουμε τα δόντια σε όσους μας τα τρίζουν».

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι 7.000 στρατιώτες θα μεταφερθούν στο Αιγαίο και στον Έβρο λέγοντας: «ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα, αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα. Φαίνεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας. Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική».

«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια» πρόσθεσε ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων».

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024