Η Έμιλι Μπλαντ δεν θα ήθελε να υπάρξει συνέχεια στην κινηματογραφική ταινία «Ο διάβολος φοράει Πράντα», ωστόσο λέει πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί και όλοι συμφωνήσουν με αυτό δεν θα είναι αυτή που θα βάλει εμπόδια στα σχέδια και θα συμμετάσχει στην ταινία.
Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο «The Jess Cagle Interview», η 35χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι «αν το έκαναν όλοι, τότε θα ήμουν μαζί τους. Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει συνέχιση της ταινίας. Ελπίζω να μην συμβεί, γιατί μερικές φορές σκέφτομαι ότι οι συνέχειες διαλύουν την ιδιαιτερότητα του πρωτότυπου».
Πάντως πηγές από το στούντιο παραγωγής δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν σχέδια για συνέχιση της ταινίας.
Το σενάριο της ταινίας ήταν βασισμένο στο μυθιστόρημα της Λόρεν Ουέϊσμπεργζερ, η οποία υπήρξε βοηθός της εκδότρια της Vogue Άνα Γουίντουρ. Τους κεντρικούς ρόλους της Ουέϊσμπεργζερ και της Γουίντουρ στην ταινία είχαν η Αν Χάθαγουεϊ και η Μέριλ Στριπ. Όμως η Μπλαντ ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση, ως η «κακιά» Μιράντα Πρίσλεϊ, εκτινάσσοντας την καριέρα της ηθοποιού.
«Μου άρεσε να δουλεύω με την γλυκιά Αν Χάθαγουεϊ και ήταν η πρώτη μου εμπειρία να δουλεύω με την Μέριλ Στριπ και τον Στάνλεϊ Τούτσι», είπε η ηθοποιός.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.