Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Alter ego» του ηλεκτροκίνητου MINI σχεδιάζει η BMW

Η βαυαρική φίρμα φέρεται να ετοιμάζει ένα -ακόμα- νέο ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας των i, υιοθετώντας την ίδια τεχνολογία που θα αξιοποιήσει το πρώτο ηλεκτρικό MINI το οποίο παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στην Φρανκφούρτη πέρυσι το φθινόπωρο και θα λανσαριστεί το 2019.

H ΒΜW έχει εκφράσει ποικιλοτρόπως τις προθέσεις της για τον πολλαπλασιασμό των ηλεκτρικών προτάσεων στην γκάμα της η οποία βάσει του σκεπτικού των Βαυαρών θα εντάξει και «πρωτοεμφανιζόμενες» προτάσεις που θα υπερβούν τα μέχρι σήμερα γνωστά όρια των “i” αλλά και τις ηλεκτρικές εκδόσεις ήδη υφιστάμενων μοντέλων τους όπως η επικείμενη ηλεκτρική Χ3 η οποία αναμένεται από το 2019.

Σε αυτή την κατηγορία νέων μοντέλων φέρεται να εντάσσεται τόσο το i4 το οποίο έχει ήδη εμφανιστεί ως πρωτότυπο αλλά και το «i1″ ένα νέο μοντέλο με τα διακριτικά των Βαυαρών το οποίο θα τοποθετηθεί στη βάση της ηλεκτρικής τους γκάμας εκμεταλλευόμενο την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία που θα αξιοποιηθεί στο πρώτο ηλεκτροκίνητο ΜΙΝΙ το οποίο αναμένεται το 2019 και ήδη έχει δώσει το στίγμα του από την έκθεση της Φρανκφούρτης πέρυσι ως πρωτότυπο.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το νέο «βασικό» ηλεκτροκίνητο μοντέλο των Βαυαρών αναμένεται να έχει αντίστοιχο μέγεθος με το σημερινό i3 και να εξοπλίζεται από ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα, προσφέροντας αντίστοιχες επιδόσεις και ηλεκτρική αυτονομία με το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο ΜΙΝΙ ευρείας παραγωγής το οποίο αναμένεται να δούμε ως έκδοση παραγωγής το προσεχές διάστημα.

Σε ό,τι αφορά το i1, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ως πρωτότυπο στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου η οποία ανοίγει τις πύλες της στα τέλη Απριλίου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024