Τον αντίπαλο της στο final 4 του Basketball Champions League, μαθαίνει η ΑΕΚ την Πέμπτη (12/4), καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, εκείνη τη μέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα καθορίσει τις αναμετρήσεις των ημιτελικών.
Εκτός της ΑΕΚ, στο final 4 συμμετέχουν οι Μονακό (Γαλλία), Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία) και Μούρθια (Ισπανία).
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Πέμπτη 12 Απριλίου και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46), η συνέντευξη Τύπου και η κλήρωση του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής. Θα συμμετάσχουν σ’ αυτήν τοπικοί φορείς, η ΕΟΚ και οι εκπρόσωποι των Ομάδων, που συμμετέχουν στο F4. Σύμφωνα με το BCL η διαδικασία των αιτημάτων για διαπιστεύσεις των Μ.Μ.Ε. θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 13 Απριλίου. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!