Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «μποϊκοτάζ» των Άγγλων στο Μουντιάλ φοβούνται οι Ρώσοι

Το «μποϊκοτάζ» των Άγγλων στο Μουντιάλ φοβούνται οι Ρώσοι

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου φοβούνται την πιθανότητα να μην ταξιδέψουν στη Ρωσία οι άγγλοι φίλαθλοι, εξαιτίας των κακών διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών

Οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της Αγγλίας και της Ρωσίας το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται στο ναδίρ τους. Αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει και αρκετούς Άγγλους φιλάθλους, ενόψει του Μουντιάλ που θα γίνει στη Ρωσία το προσεχές καλοκαίρι.

Ήδη αρκετοί πολιτικοί ηγέτες έχουν δηλώσει πως θα αγνοήσουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή, ενώ κάτι παρόμοιο αναμένεται να πράξουν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ως εκ τούτου οι Ρώσοι «τρέμουν» ένα πιθανό μποϊκοτάζ των Άγγλων οπαδών. Γι’ αυτό το λόγο και ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Γκοτσαρένκο, μετά την ήττα της ομάδας του από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς με σκορ 4-1 μόνο που δεν έπεσε στα… γόνατα για να παρακαλέσει τους Άγγλους να δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στη Ρωσία, ενόψει του Μουντιάλ. Σας διαβεβαιώνουμε πως θα δείτε σπουδαία γήπεδα. Μπορείτε να μας ρωτήσετε ό,τι άλλο θέλετε. Απλά το θέμα είναι να έρθετε στη Ρωσία. Σας παρακαλούμε ελάτε», τα λόγια του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024