Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικά εκτός με Ζαλγκίρις οι Παπανικολάου, Πρίντεζης, Τιλί και ΜακΛιν
Πηγή InTime

Οριστικά εκτός με Ζαλγκίρις οι Παπανικολάου, Πρίντεζης, Τιλί και ΜακΛιν

Στα «πιτς» θα παραμείνουν οι Κώστα Παπανικολάου, Γεώργιος Πρίντεζης, Κιμ Τιλί και Τζαμέλ ΜακΛιν, καθώς αμφότεροι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους

Ενόψει της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Euroleague, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (19:00), με σκοπό να «κλειδώσει» την τρίτη θέση.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν την διεξαγωγή των αγώνων, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του για την προσεχή αναμέτρηση τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Τιλί και ΜακΛιν, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

«Αναφορικά με τους τραυματισμούς, ειλικρινά είναι μια εβδομάδα που δεν πήγε καλά από πλευράς προετοιμασίας. Δεν είχαμε όλη την ομάδα στις προπονήσεις. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι εκτός. Ο Τιλί ακόμα δεν έχει προπονηθεί, δεν ξέρουμε αν θα παίξει», δήλωσε αρχικά ο έλληνας τεχνικός.

«Ο Μιλουτίνοφ έκανε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης, ο ΜακΛίν δεν θα παίξει, είχε δυο μέρες 40 πυρετό. Τα προβλήματα είναι μεγάλα. Αυτοί που θα μείνουμε θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Ως προς την αντιμετώπιση της Ζαλγκίρις, είπε: «Παίζουμε με μία καλά οργανωμένη ομάδα, μία ομάδα που ξέρει τι θέλει, έχει χημεία και ρόλους, είναι σκληροτράχηλη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά να ανταπεξέλθουμε και να τους χτυπήσουμε επιθετικά εκεί που έχουν αδυναμίες. Να πάμε το ματς εκεί που θέλουμε».

Για τις διασταυρώσεις των ομάδων και τα σενάρια αντιπάλων, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα παίζει για τη νίκη. Δεν μας νοιάζουν τα σενάρια, τι θα γίνει στη μία περίπτωση ή την άλλη. Μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε ματς. Έτσι δουλεύαμε και έτσι δουλεύουμε. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη».

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024