Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τον φακό του National Geographic η αποκάλυψη του Rolls-Royce Cullinan

Με τον φακό του National Geographic η αποκάλυψη του Rolls-Royce Cullinan

Η διαδρομή του πρώτου SUV της βρετανικής φίρμας από την καμουφλαρισμένη «αφάνεια» στην πλήρη του αποκάλυψη θα έχει συνοδοιπόρο το National Geographic ο φακός του οποίου θα αναλάβει να αποτυπώσει το Cullinan σε ένα road-trip που περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις ηπείρους.

Η διαδρομή του πρώτου SUV της Rolls-Royce από την «αφάνεια» στην πλήρη του αποκάλυψη θα έχει συνοδοιπόρο το National Geographic ο φακός του οποίου θα αναλάβει να αποτυπώσει το Cullinan σε ένα road-trip που περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις ηπείρους.

Η Rolls-Royce επέλεξε έναν διαφορετικό όσο και εντυπωσιακό τρόπο για να αποκαλύψει το πρώτο της SUV και να αναδείξει τις δυνατότητες του, επιφορτίζοντας το National Geographic να αποτυπώσει το ταξίδι του «υπερυψωμένου οχήματος παντός εδάφους» όπως αρέσκονται να αποκαλούν οι Βρετανοί το Cullinan, από τα Highlands της Σκωτίας έως την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με «ενδιάμεσους σταθμούς» την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.

Αν και οι λεπτομέρειες της διαδρομής καθώς και η διάρκεια του ταξιδιού δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, το «τέρμα» της αναμένεται να συμπέσει με την αποκάλυψη του βρετανικού πολυτελούς SUV η οποία τοποθετείται στα τέλη του καλοκαιριού.

Μέχρι τότε μια ομάδα του National Geographic με επικεφαλής τον φωτογράφο Cory Richards θα αναλάβει την φωτογραφική και κινηματογραφική αποτύπωση του ταξιδιού του Cullinan καθώς και την ανάδειξη των χαρακτηριστικών τoυ νέου μοντέλου που θα βρεθεί σε ιδιαίτερα ασυνήθιστα εδάφη σε σύγκριση με το πρότερο ασφάλτινο πεδίο δοκιμών της βρετανικής φίρμας.

To υλικό, αρχής γενομένης από τις 4 Απριλίου θα δημοσιοποιείται σταδιακά από την Rolls-Royce αλλά και το National Geographic, εν είδει αντίστροφης μέτρησης μέχρι την επίσημη παρουσίαση του βρετανικού πολυτελούς SUV, ενώ στη «διαδρομή» αναμένεται να έρθουν στο φως και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του τα οποία θα κληθούν να υποστηρίξουν τον χαρακτηρισμό Rolls-Royce παντός εδάφους.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024