Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυστηρή ποινή στον Λαγό από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Αυστηρή ποινή στον Λαγό από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Περικοπή του 1/4 της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης και αποκλεισμό από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για δύο εβδομάδες αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας για τον Γιάννη Λαγό

Με βαριά ποινή τιμωρήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά που επέδειξε στο Κοινοβούλιο τις προηγούμενες ημέρες, όπου είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με συναδέλφους του από άλλα κόμματα.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής του επέβαλλε περικοπή του 1/4 της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης και 15νθημερο αποκλεισμό του από όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαγός είχε προκαλέσει έντονο επεισόδιο στη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής στις 22 Μαρτίου, αποκαλώντας τους βουλευτές «προδότες και πουλημένους», με αφορμή την επιστολή παμμακεδονικών οργανώσεων.

Η επιθετική στάση του κ. Λαγού μάλιστα, συνεχίστηκε κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη, προκαλώντας την παρέμβαση του προεδρεύοντος του Σώματος, Σπύρου Λυκούδη, ο οποίος διέκοψε την συνεδρίαση και κάλεσε την αστυνομική φρουρά της Βουλής για να τον απομακρύνει από την αίθουσα.

Διαβάστε επίσης:

Νέες χυδαιότητες από τον Λαγό της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024