Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες χυδαιότητες από τον Λαγό της Χρυσής Αυγής στη Βουλή [Βίντεο]

Νέες χυδαιότητες από τον Λαγό της Χρυσής Αυγής στη Βουλή [Βίντεο]

Νέα πρόκληση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή, Ι.Λαγό, στην συνεδρίαση της Ολομέλειας. Κατά την ομιλία του άρχισε να απευθύνεται προς βουλευτές αποκαλώντας τους «προδότες» και «πουλημένους», εξαγριώνοντάς τους. Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του προεδρεύοντος, Σπ. Λυκούδη, ο οποίος κάλεσε στην αίθουσα της Ολομέλειας την φρουρά.

Λάμπρος Σταυρόπουλος

Νέα πρόκληση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή, Ι.Λαγό, στην συνεδρίαση της Ολομέλειας. Κατά την ομιλία του άρχισε να απευθύνεται προς βουλευτές αποκαλώντας τους «προδότες» και «πουλημένους», εξαγριώνοντάς τους.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Ξυδάκης, που βρέθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα, άρχισε να τον εγκαλεί λέγοντάς του «αφού αρνείσαι την Δημοκρατία κατέβα από αυτό το βήμα», ενώ ο κ. Λαγός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, λέγοντάς του «σταμάτα ρε, φύγε από δω πουλημένε».

Ο κ. Ξυδάκης τον αποκάλεσε «χιτλερόψυχο», «αρνητή της Δημοκρατίας» και «υπόδικο».

Η επιθετική στάση του χρυσαυγίτη βουλευτή προκάλεσε την παρέμβαση του προεδρεύοντος, ο οποίος κάλεσε στην αίθουσα της Ολομέλειας την αστυνομική φρουρά, ενώ συνέστησε ψυχραιμία στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που όρθιοι είχαν πλησιάσει προς το σημείο του συμβάντος καταγγέλλοντας τον κ. Λαγό και την στάση του.

Ο κ. Λυκούδης δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί η συνεδρίαση με τέτοια εξυβριστική συμπεριφορά και διέκοψε για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ο βουλευτής της ΧΑ αποχώρησε από την αίθουσα μαζί με άλλους βουλευτές του μορφώματος, ενώ, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, κάποιος από αυτούς φέρεται να είπε εξερχόμενος: «Είστε π….. των Τούρκων».

Όταν συνεχίστηκε η συνεδρίαση ζήτησε και πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Ν.Βούτσης, ο οποίος τόνισε ότι τα φαινόμενα των προκλήσεων από την πλευρά της ΧΑ εντάσσονται σε μια στρατηγική έντασης και μάλιστα έκανε λόγο για συνειδητή υπονόμευση των σχέσεων της χώρας για να οδηγηθούμε σε εκρηκτικές καταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η Ολομέλεια ενέκρινε πρόταση μομφής κατά των Ν.Μιχαλολιάκου, Ηλ.Κασιδιάρη και Π.Ηλιόπουλου για ανάρμοστη κοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Όλα τα κόμματα καταδίκασαν απερίφραστα την στάση της ΧΑ. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Αθ.Θεοχαρόπουλος, κάλεσε την Βουλή να εξετάσει με αποφασιστικό τρόπο το θέμα, ενώ ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπ.Δανέλλης, τόνισε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από μας, δεν είναι ένα πολιτικό κόμμα, είναι μια εγκληματική οργάνωση τραμπούκων».

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024