Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, σε ηλικία 53 ετών βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε με γρίπη και από την περασμένη Πέμπτη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο, βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου και σήκωσαν το βάρος της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη Σκλαβενίτη, Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο, αρχικά ως Χονδρέμπορος. Το πρώτο σούπερ μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την εξαγορά της «Μαρινόπουλος», αριθμεί 538 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κορκίδης: Καλό ταξίδι στον Παράδεισο

«Είμαι σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου Στέλιου Σκλαβενίτη. Τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει νωρίτερα ο Θεός κοντά Του. Η μνήμη του θα είναι αιωνία στον εμπορικό κόσμο, τους εργαζόμενους και το καταναλωτικό κοινό για όλα τα καλά που προσέφερε απλόχειρα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι στον Παράδεισο!», ανάφερε ο κ. Κορκίδης.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο «Υγεία» για τον θάνατο του επιχειρηματία Στυλιανού Σκλαβενίτη.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 της επόμενης ημέρας.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024