Στον τελικό ο Ολυμπιακός, 3-0 σετ τον Φοίνικα Σύρου
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», στη διοργάνωση που φιλοξενείται στη Σύρο. Στον δεύτερο ημιτελικό η πειραϊκή ομάδα νίκησε με 3-0 τον διοργανωτή Φοίνικα και θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που στον πρώτο ημιτελικό, νίκησε με 3-0 σετ τον Παμβοχαϊκό.
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», στη διοργάνωση που φιλοξενείται στη Σύρο.
Στον δεύτερο ημιτελικό η πειραϊκή ομάδα νίκησε με 3-0 τον διοργανωτή Φοίνικα και θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που στον πρώτο ημιτελικό, νίκησε με 3-0 σετ τον Παμβοχαϊκό.
Με ποιότητα στο παιχνίδι του, πολλές λύσεις, γρήγορη ανάπτυξη και υπεροχή σε επίθεση και σερβίς ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στο μαχητικό Φοίνικα, που πάλεψε για να πάρει ένα σετ που θα τον κρατούσε στον αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε.
Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν τη 16η σερί νίκη τους στο Λιγκ Καπ και θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον πέμπτο τίτλο σε επτά διοργανώσεις. Σπουδαία εμφάνιση για τους νικητές έκαναν οι Αλεξίεφ, Ράουβερντινκ, ενώ για άλλη μία φορά Μπέμε και Πετρέας ήταν ανίκητοι στο μπλοκ και αποτελεσματικοί στο σερβίς.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά