Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολόσωμα μαγιό και φέτος στη παραλία

Ολόσωμα μαγιό και φέτος στη παραλία

Το καλοκαίρι απέχει μόλις μερικούς μήνες και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αναζητήσεις για τις φετινές τάσεις στα μαγιό. Ένα ταξίδι πίσω στα 80s προστάζει φέτος η μόδα. Άνετα ολόσωμα μαγιό, μονόχρωμα, αλλά και με animal print. Το navy style συνεχίζει να αποτελεί μια ασφαλή επιλογή που ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό κλίμα. Το φλοράλ μοτίβο […]

Το καλοκαίρι απέχει μόλις μερικούς μήνες και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αναζητήσεις για τις φετινές τάσεις στα μαγιό. Ένα ταξίδι πίσω στα 80s προστάζει φέτος η μόδα.

Άνετα ολόσωμα μαγιό, μονόχρωμα, αλλά και με animal print. Το navy style συνεχίζει να αποτελεί μια ασφαλή επιλογή που ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό κλίμα. Το φλοράλ μοτίβο παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των παιχνιδιάρικων στοιχείων. Μαγιό με κοψίματα που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και τις καμπύλες του, αλλά και με ενσωματωμένες ζώνες στη μέση, που κολακεύουν τα περισσότερα σωματότυπα των γυναικών.

Ζωντανό παράδειγμα που θα σας πείσει να τολμήσετε το ολόσωμο μαγιό είναι η ηθοποιός, Λία Μισέλ που πρωταγωνίστησε στη τηλεοπτική σειρά «Glee». Εντοπίστηκε στη Χαβάη να απολαμβάνει τις βουτιές της και δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει το ολόσωμο μαγιό για τις εμφανίσεις της στην παραλία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024