Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Ενημέρωση Μητσοτάκη για ΠΓΔΜ μόνο από Τσίπρα

ΝΔ: Ενημέρωση Μητσοτάκη για ΠΓΔΜ μόνο από Τσίπρα

Σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ πρόκειται να προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Εκ μέρους της ΝΔ πρόκειται να προσέλθει στη συνάντηση ο αρμόδιος τομεάρχης Γ.Κουμουτσάκος, καθώς -όπως σημειώνει η Πειραιώς- τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα μπορούσε να ενημερώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ πρόκειται να προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Εκ μέρους της ΝΔ πρόκειται να προσέλθει στη συνάντηση ο αρμόδιος τομεάρχης Γ.Κουμουτσάκος, καθώς -όπως σημειώνει η Πειραιώς- τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα μπορούσε να ενημερώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, πηγές της ΝΔ σε σχέση με την ενημέρωση που ζήτησε να κάνει ο κ. Κοτζιάς στον κ. Μητσοτάκη αναφέρουν ότι η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα.

Ως εκ τούτου -προσθέτουν- ο κ. Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τον κ. Κοτζιά την επόμενη εβδομάδα και ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει δια αυτής της οδού την αξιωματική αντιπολίτευση.

in.gr

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024