Συνελήφθη στο Τορίνο Μαροκινός μέλος του Ισλαμικού Κράτους
Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε στο Τορίνο τον Μαροκινό Ελμάχντι Χαλίλι, οποίος κατηγορείται ότι είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους.
Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε στο Τορίνο τον Μαροκινό Ελμάχντι Χαλίλι, οποίος κατηγορείται ότι είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους.
O Xαλίλι είναι είκοσι τριών ετών και κατηγορείται ότι συνέταξε κείμενο που προπαγανδίζει την ισλαμιστική τρομοκρατία στα ιταλικά.
Όπως διαρρέει, είχε αρχίσει να αναρτά κείμενα υπέρ του ΙΚ στο διαδίκτυο από το 2015, ενώ την ίδια χρονιά είχε καταδικαστεί σε δυο χρόνια με αναστολή για υποκίνηση σε βία.
Παράλληλα, έφοδοι πραγματοποιούνται από τους καραμπινιέρους και την αστυνομία στο Τορίνο και σε άλλες ιταλικές πόλεις, πάντα στα πλαίσια προπαγάνδας υπέρ της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στο διαδίκτυο από ξένους πολίτες.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη για δεύτερο παιδί;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία – Το Δημόσιο δηλώνει υποστήριξη σε κατηγορίες
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Επιδείνωση της κατάστασης στο Μάλι
- ΗΠΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Όστιν – Αναφορές για τραυματίες
- Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν 28χρονο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442