Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Στο Μέγαρο του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνου, τα είπε με Αλαφούζο

Παναθηναϊκός : Στο Μέγαρο του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνου, τα είπε με Αλαφούζο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε οριακό σημείο. Μετά την απόρριψη της πρότασης της ΑΕΚ από το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για αλλαγή του κανονισμού, το τριφύλλι έχει πλέον μπροστά του δύο δρόμους: ή η ΕΠΟ θα αλλάξει τον κανονισμό ή θα πρέπει να πληρώσουν και να διακανονίσουν τις τεράστιες οφειλές προς τους πιστωτές ώστε να πάρουν την αδειοδότηση.

Χθες το βράδυ, με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Προφανώς ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε στα στελέχη της ομάδας πως ο σύλλογος θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Και προφανώς κάτι παραπάνω θα γνωρίζει εκείνος, διαφορετικά ποιος ο λόγος να δώσει ελπίδες στον κόσμο που παρακολουθεί σοκαρισμένος τα γεγονότα;

Από σήμερα το πρωί, πάντως, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους νομικούς της ΠΑΕ προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους για τον… αγώνα δρόμου που τους περιμένει.

Σε αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα το πρωί στο μέγαρο του ΣΚΑΪ και είχε συνάντηση για αρκετή ώρα με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπου και συζήτησαν για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος έχει δώσει εντολή για να ξεκινήσουν οι επαφές με τους πιστωτές και να δουν τις διαθέσεις τους.

Ο Κωνσταντίνου αναχώρησε από τον ΣΚΑΪ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, συνοδευόμενος από δύο συνεργάτες του και πλέον ο αγώνας δρόμου του Παναθηναϊκού ξεκινάει.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Απίστευτες «μπηχτές» του Μπράουν για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δειλοί, ασχολούνται μόνο με τους διαιτητές…»

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν κρατήθηκε και άφησε αιχμές για τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024