Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Οι επαφές ανάμεσα στον Σάμουελ Ουμτιτί και τους διοικούντες την
Μπαρτσελόνα, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, έχουν
σταματήσει, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα της Καταλονίας «Sport».
Οι επαφές ανάμεσα στον Σάμουελ Ουμτιτί και τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, έχουν σταματήσει, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα της Καταλονίας «Sport».
Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται κοντά στην «έξοδο», δεδομένου του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχει δείξει για την απόκτηση του η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.
Ο 24χρονος Ουμτιτί, που μετρά 15 διεθνείς συμμετοχές, έχει ετήσιες απολαβές εννέα εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο του με τους Καταλανούς που λήγει τον Ιούνιο του 2021, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!