Το πρώτο SUV της βρετανικής φίρμας εμπλουτίζει τη γενναιόδωρη λίστα εξοπλισμού του με ένα ακόμα στοιχείο το οποίο εν είδει high-tech χρηματοκιβωτίου επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του, να αποθηκεύσουν με ασφάλεια οτιδήποτε θεωρούν πολύτιμο και επιθυμούν να αφήσουν στο αυτοκίνητο.

Το νέο αυτό στοιχείο αποτελεί ιδέα και υλοποίηση του Mulliner, του in-house οίκου που είναι υπεύθυνος για την ικανοποίηση των ειδικών παραγγελιών και των αιτημάτων των εύπορων ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Bentley, και η πρωτοτυπία του έγκειται στο γεγονός ότι διαθέτει συσκευή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων τα οποία αποτελούν και το μοναδικό «κλειδί» πρόσβασης.

Ο νέος αυτός χώρος ασφαλείας βρίσκεται ενσωματωμένος στην κεντρική κονσόλα κάτω από το υποβραχιόνιο και, σύμφωνα με τις συστάσεις της Bentley, είναι επενδεδυμένος με μαλακό υλικό προκειμένου, εκτός από την ασφάλεια να εξασφαλιστεί και η ακεραιότητα των υλικών που βρίσκονται στο εσωτερικό του.

Επίσης, όπως γνωστοποιεί η βρετανική φίρμα, το σύστημα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και το λογισμικό που το συνοδεύει μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα από ένα δακτυλικά αποτυπώματα, δίνοντας πρόσβαση σε όσους χρήστες επιθυμεί ο οδηγός του.

Όπως και να έχει με τις λειτουργίες του νέου gadget, η προσθήκη του στο εξοπλιστικό παλμαρέ του Bentayga εμπλουτίζει την πολυτελή πλευρά του, αντικατοπτρίζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει ο οίκος Μulliner.


Πάντως κορυφαίες στιγμές του βρετανικού οίκου σε ό,τι αφορά το Bentayga παραμένουν ωστόσο, η έκδοση με το kit ψαρέματος και κυρίως η one-οff έκδοση με τις ειδικά σχεδιασμένες επενδύσεις και χώρους για την φιλοξενία κυνηγετικού γερακιού στο πορτ μπαγκάζ.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο