Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυροφορίδης: «Κουράστηκα στη Β' Εθνική, με νοιάζει μόνο η άνοδος»

Μυροφορίδης: «Κουράστηκα στη Β’ Εθνική, με νοιάζει μόνο η άνοδος»

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, παραχώρησε συνέντευξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κουράστηκε στη Β’ Εθνική και το μόνο που τον απασχολεί είναι η άνοδος.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY FM 96,1, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κουράστηκε στη Β’ Εθνική και το μόνο που τον απασχολεί είναι η άνοδος.

Ο Μυροφορίδης μίλησε επίσης για τη μάχη της ανόδου στη Superleague, για το ματς με την Παναχαϊκή και για την κριτική που ασκείται στον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό. Ακόμη, αναφέρθηκε στο θέμα του Μπαργκάν, στις σχέσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη και για το επόμενο ματς με τον Κισσαμικό.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο και τον Άρη: «Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα. Όλη την χρόνια δεν σταματήσαμε να είμαστε πρώτοι. Είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε ήρεμοι και να ανέβουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μια ισοπαλία. Ο Άρης και ο ΌΦΗ είναι τα μεγάλα φαβορί. Η Παναχαϊκή δεν έχει την εμπειρία των άλλων δυο».

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ανέφερε: «Μας στεναχωρεί που δεν πήραμε την νίκη. Η ισοπαλία δεν μπορεί να μας δώσει την άνοδο. Το θέμα είναι να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα αποτελέσματα που παίρνεις. Δεν πρόκειται να βάλουμε την άνοδο σε κίνδυνο».

Για την κριτική που ασκείται στον Δημήτρη Σπανό, τόνισε: «Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε προπονητή. Η ομάδα δεν μπορεί να γίνει καλύτερη, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε συνταγή, άλλωστε είμαστε αήττητοι. Πάντα θα υπάρχει κριτική λόγω των αποτυχιών των προηγούμενων ετών».

Σχετικά με την υπόθεση Κενάν Μπαργκάν, είπε: «Δεν έφυγε τον Ιανουάριο και πιστεύω πρέπει να μείνει για τι είναι πολύ κάλος παίκτης. Δεν θα έπρεπε να είναι έξω, θα έπρεπε να παίζει».

Ο Παύλος Μυροφορίδης σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για το μέλλον του, τόνισε: «Κουράστηκα στην Β’ Εθνική. Το μόνο που με νοιάζει είναι να σφυρίξει ο διαιτητής και να ανέβουμε και μαθηματικά. Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια».

Για τις σχέσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη είπε: «Τα πάμε παρά πολύ καλά, θέλουμε το καλό της ομάδας. Έχουμε κοινούς στόχους. To να διαφωνούμε είναι υγεία».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Κισσαμικό: « Είναι πολύ καλή ομάδα. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Όποια ομάδα και να παίζει απέναντι μας παίζει τελικό. Κανείς δεν μας κάνει χάρη», ενώ στέλνοντας μήνυμα τον κόσμο του Άρη επεσήμανε τα εξής: «Στο παιχνίδι με τη Δράμα το Χαρίλαου πρέπει να «βράζει». Ο κόσμος να συνεχίσει αυτό που κάνει. Το Χαρίλαου λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024