Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακουλίδης : «Ο Σκουτέρης μας είπε ότι δέχεται πιέσεις από τον ΠΑΟΚ και το γραφείο του Κοντονή»

Κακουλίδης : «Ο Σκουτέρης μας είπε ότι δέχεται πιέσεις από τον ΠΑΟΚ και το γραφείο του Κοντονή»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Ποντίων αποκαλύπτει τι είπε ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, στην υπόθεση της ομάδας για το μήνυμα που αφορούσε την Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο πρόεδρος της ΑΕ Ποντίων αποκαλύπτει τι είπε ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, στην υπόθεση της ομάδας για το μήνυμα που αφορούσε την Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο πρόεδρος της ΑΕ Ποντίων, Μιχάλης Κακουλίδης μίλησε στο yellow radio και αν μη τι άλλο τα όσα υποστήριξε παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όλοι θυμούνται τα όσα είχαν συμβεί με το μήνυμα που υπήρχε στην φανέλα της ομάδας για την Γενοκτονία των Ποντίων και ο Μιχάλης Κακουλίδης, υποστήριξε χαρακτηριστικά για τον Δημήτρη Σκουτέρη.

«Μας είπε ότι πιέζεται από τον ΠΑΟΚ και το γραφείο του Κοντονή». Μια τοποθέτηση που τα λέει όλα για τον πρόεδρο της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ. Καλά διαβάσατε, είναι ο ίδιος άνθρωπος που επέστρεψε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι ο ίδιος άνθρωπος που στήριξε την απόφαση σ’ ένα «πραξικοπηματικό» σκεπτικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Κακουλίδη στο yellow radio:

Για τη φανέλα με το σύνθημα είπε:

Ήταν μια συναισθηματική έκφραση , χωρίς να απειλήσουμε, χωρίς τίποτα, ήταν ένα συναισθηματικό μήνυμα ότι δεν ξεχνούμε τους προγόνους μας. Αντιμετωπίσαμε τις αντιδράσεις του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής , το οποίο μέσω της ΕΠΣ Θράκης και τις διασυνδέσεις που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης με μεγάλη ομάδα της Βόρειας Ελλάδα αλλά και το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα κατόρθωσε και μας εξάλειψε από το πρωτάθλημα.

Για τις δικαστικές μάχες:

Κατεβήκαμε 4 φορές σε δικάσιμο της ΕΠΟ, γιατί μας τιμωρούσαν από εδώ, προσφεύγαμε στην δευτεροβάθμια της ΕΠΟ, πληρώνοντας τσουχτερά παράβολα και στην ΕΠΟ και στους δικηγόρους. Εκεί γνωρίσαμε τον κύριο Σκουτέρη από τον Σεπτέμβριο. Ενώ ο κανονισμός ρητά αναφέρει ότι κάθε εκδίκαση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ σε 7 με 10 μέρες εκδίδει απόφαση. Εμείς προσφύγαμε στις 21 Σεπτεμβρίου για την 1η μας τιμωρία, η ΕΠΣ μας τιμωρούσε συνεχώς, η ΕΠΟ απέρριπτε τις εφέσεις μας χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, η απόφαση βγήκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Έτσι αφού μαζεύτηκαν όλες οι αποφάσεις μας απέρριψε από το πρωτάθλημα.

Για το γεγονός ότι κάποιες ομάδες καπηλεύονται τους Πόντιους είπε:

Αν δούμε τις εμφανίσεις της ΑΕΛ, το δικό μας μήνυμα δεν ήταν τίποτα μπροστά στο δικό τους. Έχω δώσει συνέντευξη Τύπου στο διαδίκτυο όπου αναφέρω τον ΠΑΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά μας τα είπε ο Σκουτέρης ότι πιέζεται από τον ΠΑΟΚ και το γραφείο του Κοντονή.

Για τον Σκουτέρη είπε:

Κατά την ακροαματική διαδικασία μας στήριζε και μας υποστήριζε, λέγοντας ότι δεν γίνεται να τιμωρηθείτε. Ανέβαλε όμως την απόφαση και ενώ εμείς είχαμε τη βεβαιότητα της δικαίωσης ανέβαλε την απόφαση και έβγαλε την απόφαση βράδυ και μας εξαφάνισε. Δεν μπόρεσε να μην υποκύψει στις πιέσεις .

Για τις επόμενες ενέργειες της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ:

Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση και την κοινοποίηση της προς εμάς, ώστε να προσφύγουμε στο τριτοβάθμιο όργανο και στο διοικητικό εφετείο. Το παλεύουμε δεν το παρατάμε.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024