Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωνές της FIFA στη Ρωσία τρεις μήνες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ

Φωνές της FIFA στη Ρωσία τρεις μήνες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η FIFA, για την καθυστέρηση κατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Σαμάρα, που θα φιλοξενήσει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Η FIFA προειδοποίησε πως πρέπει να καταβληθούν μεγάλες προσπάθειες για να είναι το γήπεδο έτοιμο στην ώρα του, με λιγότερους από τρεις μήνες να απομένουν μέχρι την αυλαία του Μουντιάλ.

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η FIFA, για την καθυστέρηση κατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Σαμάρα, που θα φιλοξενήσει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Η FIFA προειδοποίησε πως πρέπει να καταβληθούν μεγάλες προσπάθειες για να είναι το γήπεδο έτοιμο στην ώρα του, με λιγότερους από τρεις μήνες να απομένουν μέχρι την αυλαία του Μουντιάλ.

«Κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου, έχουμε διαπιστώσει καθυστερήσεις στη Σαμάρα», δήλωσε ο επικεφαλής των διοργανώσεων και σύμβουλος αγώνων της FIFA, Κόλιν Σμιθ και συνέχισε λέγοντας: «Αυτές οι καθυστερήσεις είναι ακόμα και τώρα εμφανείς, αν και έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Υπάρχει όμως ένα τεράστιο έργο που πρέπει να γίνει».

Το γήπεδο της Σαμάρα, έχει χωρητικότητα 45.000 θέσεων και θα φιλοξενήσει στις 17 Ιουνίου το Κόστα Ρίκα – Σερβία. Στην συνέχεια, θα υποδεχθεί άλλες τρεις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων, ένα ζευγάρι των «16» αλλά και έναν αγώνα των προημιτελικών.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024