Μαίρη Μπιμπή

Σχεδόν λουκέτο έχει βάλει το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» σταμάτησαν οι εμφυτεύσεις βηματοδοτών, δεν γίνονται στεφανιογραφίες, φλουροαγγειογραφίες και OCP.

Σε σχετική επιστολή τους προς τη διοίκηση του νοσοκομείου και την 6η ΥΠΕ, οπου υπάγεται το νοσηλευτικό ίδρυμα, οι εργαζόμενοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι, το τρέχοντα μήνα δεν πραγματοποιούνται εμφυτεύσεις βηματοδοτών λόγω έλλειψης των σχετικών υλικών και παραπέμπονται οι ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία.

Επίσης λόγω έλλειψης υλικών, παρότι υπάρχει εξοπλισμός και ανθρώπινο δυναμικό, δεν γίνονται και στεφανιογραφίες, αλλά ούτε και φλουροαγγειογραφίες και OCP. Σε ότι αφορά τις δύο οφθαλμολογικές εξετάσεις οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει εξοπλισμός, που όμως μένει αναξιοποίητος σε θαλάμους της Οφθαλμολογικής Κλινικής με αποτέλεσμα οι ασθενείς να αναζητούν λύση σε άλλα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία.

«Προβλήματα επίσης υπάρχουν και στις μαστογραφίες, όπου δυστυχώς λειτουργούμε μόνον τις δύο ημέρες της εβδομάδας», αναφέρει το Σωματείο «Ο Ιπποκράτης».

Οι εργαζόμενοι ζητούν το ταχύτερο δυνατό συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και την 6η ΥΠΕ προς εξεύρεση λύσης στα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας».

health.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο