Αν το χιούμορ είχε τη θέση που του αξίζει στον κόσμο ο Γιάννης Αλαφούζος θα έπρεπε να είχε τοποθετήσει εδώ και καιρό έξω από την οικία του μία ταμπέλα που να γράφει: «Μην πυροβολείτε τον πιανίστα. Κάνει ό,τι μπορεί».

Την Παρασκευή εξήντα μηχανόβιοι φίλοι του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν για πολλοστή φορά την περιοχή της κατοικίας του, φώναξαν συνθήματα, έριξαν το ανάθεμα και έφυγαν με την ικανοποίηση ότι κάθισαν ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον άνθρωπο που, κατά την κρίση τους, είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά της αγαπημένης τους ομάδας.

Η απουσία νησίδας νηφάλιας σκέψης αφήνει στο έλεος της πνευματικής ανεμοζάλης τους φίλους του Τριφυλλιού που αδυνατούν να αντιληφθούν το προφανές: ο μεγαλύτερος οικονομικά χαμένος από την κατακρήμνιση του Παναθηναϊκού είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τον επόμενο μήνα συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το περίφημο συλλαλητήριο των οπαδών του Τριφυλλιού κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Πεδίον του Αρεως.

Πολλοί από τους μηχανόβιους επισκέπτες της οικίας του Γιάννη Αλαφούζου πιθανόν να κρατούσαν και τα πλακάτ που έφεραν τη φωτογραφία του Τζίγγερ με το σύνθημα «Φύγε επιτέλους».

Το αγελαίο πλήθος συγκινημένο άνοιγε τον Ασκό του Αιόλου και ζητωκραύγαζε για μία πραγματικότητα που αποδείχτηκε λιποβαρής. Και σήμερα οι ίδιοι έρχονται και καταδικάζουν χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο