Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Τελικά πόσοι χωράνε κάτω από μια ομπρέλα; Και ποιος θα την κρατάει...

Κρυμμένος στο Διάστημα

Κρυμμένος στο Διάστημα

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού 'ναι ο Παππάς; Ετοιμος είμαι να το εκδώσω το silver alert για τον υπουργό ΨΗΤΠΕ ή ΨΗΠΤΕ, αδιάφορο, τον υπουργό του τίποτα, όπως συχνά έχω αναφέρει, Νίκο Παππά, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, ενώ η κυβέρνηση διέρχεται σοβαρές κρίσεις και όσο να 'ναι μια στήριξη από τους υπουργούς της την ήθελε.

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού ‘ναι ο Παππάς; Ετοιμος είμαι να το εκδώσω το silver alert για τον υπουργό ΨΗΤΠΕ ή ΨΗΠΤΕ, αδιάφορο, τον υπουργό του τίποτα, όπως συχνά έχω αναφέρει, Νίκο Παππά, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, ενώ η κυβέρνηση διέρχεται σοβαρές κρίσεις και όσο να ‘ναι μια στήριξη από τους υπουργούς της την ήθελε.

Αλλά ο υπουργός που σεμνύνεται να διακηρύσσει ότι έστειλε την Ελλάδα στο… Διάστημα έπειτα από εκείνο το «μοναδικό» υπερατλαντικό ταξίδι (ζωής για πολλούς εξ υμών και ημών) στη Γαλλική Γουιάνα, τις τελευταίες ημέρες δεν είναι πουθενά.

Από ένα δελτίο Τύπου τις προάλλες πληροφορήθηκα ότι θα επισκεπτόταν την περιοχή των Τρικάλων, προκειμένου, λέει, να ακολουθήσει κάποιο μονοπάτι στα βουνά, αλλά πέραν αυτού ουδέν. Πήγε; Δεν πήγε; Αγνωστο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο κεκράχτης σε άλλες εποχές υπουργός, το στήριγμα Τσίπρα, όπως κατ’ επανάληψιν έχει ειπωθεί από πολλούς και διαφόρους, απουσιάζει εντελώς από την πολιτική επικαιρότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

in.gr

Only in

Η δηλητηριώδης αράχνη-μπανάνα μπορεί να θεραπεύσει τη στυτική δυσλειτουργία

Βραζιλιάνοι επιστήμονες εμπνεύστηκαν από το δηλητήριό της αράχνης-μπανάνας για να αναπτύξουν ένα συνθετικό μόριο για ένα τζελ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023