Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημάτος απάντησε στον ΠΑΟΚ για τον Σταραμόπουλο

Ο Δημάτος απάντησε στον ΠΑΟΚ για τον Σταραμόπουλο

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, απάντησε στις υπόνοιες του ΠΑΟΚ σχετικά με τη στοχευμένη διαρροή της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για το γκολ του «δικέφαλου» του Βορρά. Όπως αναφέρει ο κ.Δημάτος, «τον συνάδελφο Μάνο Σταραμόπουλο τον εκτιμώ, έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε εκδηλώσεις της UEFA και της FIFA, αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά πρέπει να έχουμε να μιλήσουμε πάνω από τρία χρόνια»…

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, απάντησε στις
υπόνοιες του ΠΑΟΚ σχετικά με τη στοχευμένη διαρροή της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για το
γκολ του «δικέφαλου» του Βορρά.

Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ανέφερε πως οι αρμόδιοι της UEFA, αφού εξέτασαν το βίντεο της φάσης του γκολ του Βαρέλα, αποφάνθηκαν πως σωστά δεν μέτρησε αρχικά από τον Γιώργο Κομίνη, αφού ο Μαουρίτσιο που επηρέαζε την φάση, ήταν οφσάιντ.

Λίγο αργότερα, η UEFA ξεκαθάρισε την θέση της, θέλοντας να πάρει αποστάσεις από την όλη παραφιλολογία με μια λιτή αλλά ξεκάθαρη δήλωση.

Την ανακοίνωση της UEFA, ακολούθησε η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που κατήγγειλε την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και άφησε υπόνοιες για επηρεασμό του Μάνου Σταραμόπουλου από τον Ανδρέα Δημάτο, αναφορικά με τις πληροφορίες που μετέφερε μέσω της συγκεκριμένης συχνότητας:

«Προφανώς τώρα και μετά τη διάψευση της UEFA ο κ. Σταραμόπουλος πρέπει να απαντήσει αν η “πληροφορία“ που μετέφερε σε κρατικό ραδιόφωνο ήταν επηρεασμένη από τις παρουσίες του στις κληρώσεις της UEFA με τον κ. Δημάτο» ανέφερε η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Το… πινγκ πονγκ δηλώσεων, συνεχίστηκε και από μεριάς ΑΕΚ με την Διευθυντή Επικοινωνίας της Ένωσης, Ανδρέα Δημάτο να απαντά στη δήλωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την εξής τοποθέτηση:

«Τον συνάδελφο Μάνο Σταραμόπουλο τον εκτιμώ, έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε εκδηλώσεις της UEFA και της FIFA, αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά πρέπει να έχουμε να μιλήσουμε πάνω από τρία χρόνια»…

in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024